skip to Main Content
Ψαράδες
Γεύσεις

Ο σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε στιγμές γεμάτες αρώματα από αναμνήσεις των θαλασσινών σας γευστικών περιπλανήσεων! Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, μαγειρεμένα με σεβασμό, αλλά και με δημιουργική άποψη, για ένα ευφάνταστο αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμα ελληνικού και μεσογειακού χαρακτήρα.

Πιάτα που διακρίνονται για τη λεπτότητά τους, όπως αυτά όπου το ψάρι δεν μαγειρεύεται καν, έως βόμβες δημιουργικότητας και γευστικού όγκου, για την υλοποίηση των οποίων συνδυάζονται παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές και τεχνικές μαγειρικής. Πλάι τους, ένας επαρκέστατος κατάλογος κρασιών και μια πολύ καλή συλλογή ελληνικών αποσταγμάτων (τσίπουρα, τσικουδιές και ούζα), από διάφορα μέρη της Ελλάδας, φροντίζουν για την απογείωση των αισθήσεων και της διάθεσης.

Γκουρμέ ψαροφαγία λοιπόν;
Θα μπορούσε σίγουρα να ειπωθεί για πολλά από τα πιάτα του «Ψαράδες», που έρχονται στο τραπέζι με ένα εξαιρετικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό γευστικά food styling.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
Στο «Ψαράδες» αντιμετωπίζουμε τις πρώτες ύλες της θάλασσας δημιουργικά, με ιδιαίτερη επιτυχία και σε πολύ καλύτερες τιμές από το αναμενόμενο, τόσο συγκριτικά με την ποιότητα των πρώτων υλών πο χρησιμοποιούμε, όσο και με τη δημιουργικότητα της κουζίνας μας. Χρησιμοποιούμε ότι πιο φρέσκο και καλό βρίσκουμε στην αγορά σύμφωνα με την εποχή και τη διάθεση της θάλασσας από τους δικούς μας Ψαράδες. Οι ψαράδες μας είναι άνθρωποι μεγαλωμένοι επάνω στα καίκια και δίνουν σε εμάς τη γνώση και την εμπειρία τους, με ότι καλύτερο έχουν βγάλει τα δίχτυα για εσάς!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ
HEAD CHEF
Με κρητική καταγωγή (γεννήθηκε στο Ηράκλειο), ο σεφ ζυμώθηκε από μικρός με τη μαγειρική τέχνη, αφού η οικογένειά του διατηρούσε ταβέρνα με παραδοσιακή κρητική κουζίνα και έχει αγαπήσει από παιδί τις μαρμίτες και τις γεύσεις. Συνεργάσθηκε με μια ολόκληρη σειρά γνωστών εστιατορίων.

Ο Βασίλης Τσατσάκης, αγαπάει πολύ τα μαγειρευτά με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά, κάτι όχι πολύ συνηθισμένο, και δίνει μεγάλη σημασία στην ανάδειξη της ξεχωριστής θαλασσινής γεύσης του κάθε υλικού.

Η ικανότητά του να συνδυάζει τα ψάρια και τα θαλασσινά με τα πιο αγαπημένα ελληνικά λαχανικά και αρωματικά βότανα για να δημιουργήσει ξεχωριστά πιάτα με απίστευτη νοστιμιά, είναι αυτό που χαρακτηρίζει το γαστρονομικό του ύφος.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στα μενού του είναι τα “ωμά” , στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και εξαιρετική ικανότητα: καρπάτσο, ταρτάρ, σεβίτσε, κλπ.
Back To Top